2017-11-16 12:36:42• hírek • (x)

Autómosás: remek áron a George Cosbuc utca 48. szám alatt

Sokak számára legalább annyira fontos a tiszta autó, mint a tiszta, rendezett ruházat. Éppen ezért rendszeresen autómosóba viszik a járművüket, ha kell, hetente többször is.

Ha eddig még nem voltál a George Cosbuc utca 48. szám alatt található autómosóban, most igazán érdemes benézned, hiszen profi csapat dolgozik azon, hogy a rájuk bízott autók kívül-belül ragyogjanak a tisztaságtól.


Személygépkocsid van? Náluk a külső mosás és viaszozás csak 15 lejbe kerül, az alapos belső takarítás pedig 17 lej. Motormosás? Probléma nélkül megoldják azt is 25 lejes áron. A műszerfal és az ajtók szilikonozásáért 5 lejt kérnek, aki pedig a jármű belső terének kárpitozását szeretné kitisztíttatni, annak 250-300 lejt kell kifizetnie.


Ha kisbuszod, terepjáród, vagy akár a megszokottnál több személyautód van – Opel Zafira, Volkswagen Sharan, stb. - akkor is bátran fordulj hozzájuk! A külső mosás és viaszozás ez esetben 20 lejbe, a belső mosás pedig 20 lejbe kerül. A motormosás ára 25 lej, a műszerfal és az ajtók szilikonozásáért pedig 10 lejt kell fizetned.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: